duminică, 15 noiembrie 2009

Adevarul

"Adevarul doare intotdeauna... iubesc minciuna" Nimeni Altu'

Jurnal de bord: 15 noiembrie 2009.

E duminica. Ploua... picura in geam... un televizor murmura in camera de alaturi. Un baiat sta la calculator si scrie: "E duminica. Ploua... picura in geam... un televizor murmura in camera de alaturi." Pe masa: un telefon, o pereche de casti, un pahar cu vin si o telecomanda. Muzica se aude in fundal.
Adevarul doare dragi prieteni "mai tare decat un sut in coaie" . Adevarul este ca, traim intr-o lume nebuna, cu o mentalitate nebuna, o sanatate nu prea buna si un viitor sumbru. Adevarul e ca viata noastra atarna de un fir de ata, sau mai bine zis nu depinde de noi. Cineva are in mana viata noastra. Acel cineva este tinut in viata de altcineva si tot asa. Ar fi bine daca finalul ar fi la Dumnezeu. Este? Exista? Dar tu existi? Gandesti, sau ti se pare? Respiri , sau ti se pare?
Adevarul este ca nu suntem siguri de nimic si nimic nu este sigur. Fii sincer cu tine. Priveste inainte, ridica-te pe varfuri si da coate, priveste inainte, nu te uita in jos. Viata e un joc la inaltime. Daca ai cazut, nu conteaza inaltimea, conteaza ca ai cazut.
Adevarul este ca oricand poate tipu' dubios de la colt sa iti dea una in cap. Adevarul este ca oricand un cersetor poate sa te ameninte cu cutitul, adevarul este ca te poti trezi oricand cu cineva in casa.
Adevarul este o minciuna si minciuna este adevar. Minti ca sa traiesti, dar nu trebuie sa traiesti ca sa minti.

"Iubesc minciuna..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu